Ostoskori

Ota yhteyttä: myynti@usvagames.fi

Korttisuoja, toploader, ja muut parhaat tarvikkeet korttien säilytykseen

Teitkö haun sanalla korttisuoja? Pokemon korttisuojat? Ultra Pro korttisuojat ? Korttisuoja fi ?Onneksi olkoon, päädyit oikeaan paikkaan. Koska useimmilla korteilla on jokin arvo, oli se sitten rahallinen tai tunnearvoa, kannattaa omat kortit suojata ja pitää järjestyksessä erityisen hyvin.

Tiesithän että usemmat keräilijät suosivat tuplasuojausta eli ns. double-sleeving. Tällöin kortille laitetaan ensin ohut sisäsuoja, johon esim. KMC:n Perfect on loistava. Sitten kortti käännetään toisinpäin niin että suojan aukko (mistä kortti laitettiin sisään) meneekin ensin ulomman suojan sisälle. Näin varmistetaan että kortin ja suojan väliin ei pääse likaa pelatessa tai säilytyksessä. Mikäli kortti on arvokkaampi tai se pitäisi esimerkiksi lähettää jonnekin, niin sen voi laittaa kovaan toploaderiin ja vielä paksumpaan magnetic holderiin jotka molemmat ovat kovamuovisia suojuksia ja kestävät hieman karumpaakin käsittelyä.

Usva Gamesiltä löytyy tähän tarkoitukseen loistavia tarvikkeita:

Usva Games säilytys: Säilytys Archives – Usva Games

Usva Games keräily: Keräily Archives – Usva Games

Tuotteista lisää tietoa valmistajien sivuilta:

Gamegenic: https://www.gamegenic.com/product/soft-sleeves/

Ultra Pro: https://ultrapro.com/products/3-inch-x-4-inch-clear-regular-toploaders-and-soft-sleeves-bundle-200ct-for-standard-size-cards