Ota yhteyttä: myynti@usvagames.fi

Posti – Verkosta ostettavien pakettien hintoja tarkistetaan tuotantokustannusten kattamiseksi

Tämä tarkoittaa valitettavasti sitä että verkkokauppojen on sopeuduttava tähän ja tarkistettava myös omia hintojaan. Läpinäkyvyyden nimissä tuon korotuksen siirtäminen tuotteeseen ei ole hyvä idea. Varsinkin pienimmissä tuotteissa hinnan prosentuaalinen nousu oli huima.

Postin tiedote:

20.9.2021

Postin verkkosivuilta ostettavien kotimaan XXS-, S- ja M-pakettien hinnat muuttuvat 21.9.2021 alkaen (pois lukien Ahvenanmaa ja Plus-koot). XXS-paketti maksaa jatkossa 5,90 €, S-paketti 6,90 € ja M-paketti maksaa 8,90 €. Samassa yhteydessä sarjapaketin hinta laskee eli sarjapaketti on jatkossa edullisin vaihtoehto paljon paketteja lähettävälle kuluttajalle.

Hinnankorotuksella katetaan nousseita tuotantokustannuksia, joita syntyy pakettien kuljetuksesta, lajittelusta ja jakelusta. Hinnoittelumuutos ei koske posteista lähetettäviä paketteja, joiden hinnoittelu pysyy ennallaan.

Kaikki kotimaan pakettilähetysten hinnat ovat nähtävillä Postin verkkosivulla www.posti.fi/fi/henkiloille/paketit-ja-seuranta/laheta-paketti. Muutokset eivät koske Postin yrityssopimuksia.  

Pakettien lähetyksen voi edelleen ostaa verkon lisäksi myös Postin noin 800 palvelupisteestä, joiden sijainnit voi tarkistaa www.posti.fi/fi/palvelupisteet-kartalla