Ostoskori

Ota yhteyttä: myynti@usvagames.fi

Info

Toimitusinfo & tietosivu

Yleistä

Rekisteröidyttyäsi kauppaan voit seurata tilauksen muutoksia asiakastiedoistasi. Emme käytä asiakastietoja muuhun kuin tilausten toimittamiseen ja asiakaspalveluun. Kaikki tiedot ovat tietokannassa salattuina.
Voit kirjautua myös tilapäisesti tilausta varten tai tilata halutessasi sähköpostilla tai puhelimitse.

Voit helposti tilata tuotteita myös lahjaksi vaihtamalla tilatessasi uuden lähetysosoitteen toimitustietoihin. Voit myös ostaa lahjakortteja, jotka toimivat sekä liikkeessä että verkkokaupassa.

Lähetysilmoituksessa, joka lähetetään postituksen yhteydessä sähköpostiin, saat tiedon saapumispäivästä sekä postin lähetysseurantakoodin postiennakko- ja pakettilähetyksiin.

Tuotteiden tilaus on täysin turvallista ja varmaa. Käytössämme on useita salausmenetelmiä ja varmentimia. Ostosprosessi kulkee 128-bittisesti SSL-salauksella alusta loppuun.

Täysi 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.
Usva Games maksaa aina mahdolliset takuuvaihdot ja tuotepalautukset.

Voit milloin tahansa perua tilauksen tai vaihtaa tilauksen tuotteita. Lisäksi tuotteita koskee täysi 14 päivän palautusoikeus ja toimivuustakuu. 

Maksuaika on 14 päivää lähetyksen lähettämispäivästä. Voit maksaa laskun normaalisti tilisiirtona verkkopankissa tai vaikka maksuautomaatin kautta. Voit maksaa saauvan laskun halutessasi myös osamaksuna.

Lasku palvelun käyttö maksaa 3,90 € tilausta kohden.
Mahdollisesta maksumuistutuksesta veloitetaan kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7% lisäkorolla) sekä 5 € käsittelykulu.